Bij Schildersbedrijf Alkmaar bent u voor het binnen schilderen van uw kozijnen, deuren, trap, lambrisering, radiatoren, koven, plinten, vensterbanken en trapleuningen op  het juiste adres. Het laten schilderen van uw woning zorgt niet alleen voor een mooi resultaat maar het is ook een bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

Eens per 6/7 jaar is het binnenschilderwerk toe aan een nieuwe schilderbeurt. Heeft u loslatende verf, scheurtjes of last van verkleuring? Dan is het hoognodig om alles professioneel  te laten schilderen.

Wij plakken alles netjes af en maken voordat wij beginnen met het schilderen binnen  alles stofvrij. Al het houtwerk schuren wij zodat we een mooie glad en egaal resultaat krijgen. Ook kitten wij openstaande kieren, vullen indien nodig gaten of beschadigingen alvorens het afschilderen.

Binnen werken wij met watergedragen verf, geen last van een verflucht, droogt snel (+/- 2.5 uur). Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk en werken wij met hoogwaardig kwaliteits verf.

Wist u dat? Een goed aangebrachte verflaag binnen zorgt ervoor dat  dit ook het houtwerk buiten beschermt. Het binnen schilderwerk is daarom zeer belangrijk.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • Vakkundig

  • Professioneel

  • Meedenkend

  • Duidelijke communicatie

  • Goede kwaliteit prijsverhouding

Laat ons contact met u opnemen

Laat ons u terug bellen voor een vrijblijvende offerte