Bij Schildersbedrijf Alkmaar bent u voor het Latex Spuiten van uw wanden, muren, plafonds en houtwerk op het juiste adres! Tegenwoordig kiezen steeds meer klanten ervoor om hun muren, wanden en plafonds te spuiten. Ook spuiten wij uw houtwerk voor een mooi en egaal resultaat.

Latex spuiten gaat sneller en de kosten kunnen wat lager liggen. Uiteraard maken wij  gebruik van hoge kwaliteit latex, dit zorgt voor het gewenste resultaat.

Wij plakken alles netjes af en maken voordat wij beginnen met verfspuiten alles stofvrij, de wanden of plafonds schuren wij zodat we een mooi glad en egaal resultaat krijgen. Ook kitten wij openstaande kieren, vullen indien nodig gaten of beschadigingen in de wanden of plafonds op.

Binnen werken wij met watergedragen verf, geen last van een verflucht, droogt snel (+/- 2.5 uur). Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk en werken wij met hoogwaardig kwaliteits verf.

Wist u dat? Een goed aangebrachte verflaag binnen zorgt ervoor dat dit ook het houtwerk buiten beschermt. Het binnen schilderwerk is daarom net zo belangrijk als het buitenwerk.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • Vakkundig

  • Professioneel

  • Meedenkend

  • Duidelijke communicatie

  • Goede kwaliteit prijsverhouding

Laat ons contact met u opnemen

Laat ons u terug bellen voor een vrijblijvende offerte