Bij Schildersbedrijf Alkmaar bent u voor het buiten schilderen van uw kozijnen, deuren, boeidelen, daklijsten en dorpels op  het juiste adres. Het laten schilderen van uw woning zorgt niet alleen voor een mooi resultaat maar het is ook dé bescherming tegen slijtage en vocht.

Eens per 4/5 jaar is het buitenschilderwerk toe aan een nieuwe schilderbeurt, dit om uw hout van goed onderhoud te voorzien en het draagt bij aan een frisse uitstraling van uw huis of pand. Heeft u loslatende verf, scheuren of last van verkleuring? Dan is het hoognodig om alles professioneel te laten schilderen.

Voordat wij beginnen inspecteren wij het houtwerk, schuren en indien nodig plamuren. Wij plakken alles netjes af en maken voordat wij beginnen met het schilderen buiten alles stofvrij. Al het houtwerk schuren wij zodat we een mooi glad en egaal resultaat krijgen. Ook kitten wij openstaande kieren, vullen indien nodig gaten of beschadigingen alvorens het afschilderen.

Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk en werken wij met hoogwaardig kwaliteits verf.

Wist u dat? Het weer in Nederland heeft grote impact op uw schilderwerk. Voor kwalitatief onderhoud en duurzame bescherming van uw houtwerk bent u bij ons op het juiste adres.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • Vakkundig

  • Professioneel

  • Meedenkend

  • Duidelijke communicatie

  • Goede kwaliteit prijsverhouding

Laat ons contact met u opnemen

Laat ons u terug bellen voor een vrijblijvende offerte